WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

Maratonul prezentărilor proiectelor semifinaliste în WeAccelerate a luat sfârşit – au început deliberările!

Maratonul prezentărilor proiectelor semifinaliste în WeAccelerate a luat sfârşit – au început deliberările!

Programul WeAccelerate se află pe ultima sută de metri, iar după anunţarea celor 25 de proiecte semifinaliste, ieri a avut loc o altă etapă importantă. Candidaţii selectaţi şi-au susţinut proiectele în faţa mentorilor noştri în cadrul unui “maraton” desfăşurat la hub-ul WeLoveDigital.

Antreprenori cu entuziasm, determinare şi viziune, idei promiţătoare, mentori implicaţi şi dornici de a contribui la realizarea unor proiecte cu potenţial – cam aşa am rezuma în câteva cuvinte etapa prezentărilor din prima ediţie a WeAccelerate.

Le mulţumim tuturor celor care au participat şi ne-au dezvăluit mai mult din planurile şi perspectiva pe care o au în ceea ce priveşte start up-urile în care au investit atât de mult. Ne-au impresionat pasiunea, încrederea şi implicarea lor, ne-am făcut o imagine mai clară asupra tuturor proiectelor prezentate, aşa că acum ne retragem pentru deliberări.

Dacă bănuiam şi înainte că nu va fi uşor, acum, după ce i-am cunoscut, ştim că ne va fi într-adevăr greu să facem departajările.

Programul WeAccelerate merge înainte aşa că mâine vom anunţa cei 10 câştigători, urmând ca WeAccelerate să îşi facă debutul oficial în lumea business la Gala Profit.ro, pe 20 noiembrie.

WeAccelerate este un program dezvoltat de WeLoveDigital şi susţinut de Telekom România care premiază 10 startup-uri cu potenţial. Antreprenorii câştigători vor participa la un program de consiliere de business, primind din partea Telekom România  finanţare, spaţiu de lucru, mentorat şi promovare.

Mai multe informaţii despre eveniment puteţi citi pe site-ul oficial WeAccelerate.ro şi pe paginile de Facebook WeAccelerate.ro şi WeLoveDigital

 

 


 

Share:
Vezi regulament