WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

Casa de Idei
Domeniul de activitate: Internet &ecommerce
Cealera Marius

Casa de Idei este o platformă care aduce laolaltă atât profesioniştii, cât şi pasionaţii de design interior. Sute de produse, fotografii inspirationale, sfaturi, trenduri şi o bază de specialişti din industrie – asta înseamnă în doar câteva cuvinte Casa de Idei.

Toate acestea sunt reunite în acelaşi loc, pe o platformă unde poţi naviga, salva poze, poţi găsi cele mai potrivite produse pentru tine sau poţi intra in contact cu cei mai talentaţi profesionişti în decoraţiuni interioare, arhitectură sau construcţii.  Casa de idei îşi propune să devină o platformă de top în designul casei, oferind clienţilor tot ce au nevoie pentru a-şi îmbunătăţi căminele.

Printre obiectivele acestui brand: crearea unui spaţiu unic pentru clienţi şi profesionişti, spaţiu în care pot împărtăşi idei inovatoare, crearea unui loc de întâlnire al specialiştilor în home designing pentru a atrage noi clienţi, aducerea laolaltă a tuturor furnizorilor din domeniu, generarea a mai mult de 1 milion de idei inspiraţionale.

 

Vezi regulament