WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

Pot Lucra
Domeniul de activitate: Resurse Umane
Radu Ştefan

“Pot Lucra” este o platformă de joburi dedicată oamenilor cu dizabilități. Proiectul aduce în contact mediul profesional cu toate persoanele cu dizabilități care își caută locuri de muncă. Suportul necesar pentru a găsi varianta potrivită pentru locul de muncă, cât și consultanță pe parcursul procesului sunt alte două beneficii ale platformei.

Pe “Pot Lucra”  există numai locuri de muncă dedicate persoanelor cu dizabilități, oferite de companii care sunt dispuse să îi integreze în echipele lor. Ca rezultat al ultimelor 6 luni, pe platformă există 53 de companii care au adăugat peste 500 de poziții de la un nivel începător până la un nivel avansat. Astfel, au fost acoperite toate reședințele de județ şi municipiul București şi au fost integrate 13 persoane în câmpul muncii.

În perioada următoare, platforma “Pot Lucra” are ca obiective creşterea la 500 de companii, 5000 de joburi, 900 de persoane, 103 localităţi, modul de matching automat, consultanţă online, orientare în carieră automată.

 

Vezi regulament