WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

Taraba Virtuală
Domeniul de activitate: Servicii IT
Bitoleanu Roxana Mihaela

“Taraba Virtuală – regăseşte gustul de altădată” este o platformă care pune în contact clienţii dornici să regăsească acel gust demult uitat, cu producătorii locali. Atât clienţii, cât şi producătorii se pot bucura de servicii şi funcţionalităţi noi, Taraba Virtuală oferind flexibilitate şi avantaje tuturor.

Pentru producători, principalele avantaje sunt o sursă de venit constantă şi un sistem de gestiune a comenzilor, iar pentru clienţi accesul la un alt fel de market place, un proces de comandă simplu şi produse locale gustoase.

Obiectivele proiectului Taraba Virtuală sunt rebranding pentru accesarea altor pieţe, implementarea unui modul cu reţete rapide din ingrediente locale şi testarea pieţei, market reviews, căutarea unui partener strategic pentru puncte fixe de livrare şi testarea pieţei, testarea pieţei de HoReCa de a adapta meniul la ingrediente locale, atingerea numărului de 200 de producători pe platformă, generare de lead-uri în pieţele europene vizate şi lansarea de proiecte pilot pentru a testa răspunsul.

Vezi regulament