WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

The Beer Institute
Domeniul de activitate: Retail
Mugescu Adina

The Beer Institute este un concept retail, un magazin aflat în centrul Bucureştiului, care oferă peste 100 de sortimente de bere artizanală românească. Lansat în iunie 2018, magazinul se distinge prin design şi experienţă, având în permanenţă mai mult de 3500 de sticle de bere artizanală românească.

În aceste câteva luni, The Beer Institute a oferit sortimente de bere românească de calitate, inclusiv pentru diferite ocazii şi evenimente oficiale, a organizat degustări de bere, a găzduit evenimente şi a reprezentat un furnizor excelent de cadouri private sau corporate.

În planul de obiective pe 6-12 luni al celor de la The Beer Institute intră deschiderea unui al doilea magazin în Bucureşti, extinderea echipei cu alţi trei noi oameni, crearea unui site şi vânzarea online, implementarea abonamentelor lunare plătite pentru comenzile de bere românească artizanală, prezenţa la 3-5 evenimente de  profil, mai mulţi fani şi urmăritori pe conturile de socializare.

 

Vezi regulament