WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

ThinkOut
Domeniul de activitate: Software
Bârlădeanu Cristi

Proiectul ThinkOut are în vedere analiza și prognoza de cash flow accessibilă pentru IMM-uri. Proiectul oferă o viziune de ansamblu în timp real asupra performanței financiare, bazată pe istoricul de tranzacții din conturile bancare ca sursă primară de date. Folosind ThinkOut, antreprenorii au parte de o mai bună înţelegere şi control asupra situaţiei financiare a firmei, claritate şi decizii de business informate, timp salvat prin importul automat al datelor şi analiză financiară în timp real.

Obiectivele ThinkOut în următoarele 6-12 luni sunt: API dezvoltat pentru bănci și instituții financiare ca parte integrată a platformelor de e-banking destinate IMM-urilor și/sau pentru operațiuni interne, Integrare directă cu băncile prin API și PSD2/ XS2A ca alternativă la serviciile de agregare de date financiare bazate pe screen scrapping şi Modele de predicție avansate, bazate pe machine learning, care agregă date din surse financiare publice la nivel național.

ThinkOut doreşte să se extindă şi să primească suport pentru expertiză în procese de vânzare de lungă durată către large enterprises, strategia de extindere către noi piețe în Europa Centrală și de Est, identificarea și dezvoltarea unei strategii go-to market în România. 

Vezi regulament