WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

Lista celor 10 câştigători WeAccelerate

Lista celor 10 câştigători WeAccelerate

De la demararea proiectului WeAccelerate am primit 121 de proiecte dintre care am preselectat 25, pe care mentorii noştri le-au putut analiza în detaliu în cadrul întâlnirilor de la hubul WeLoveDigital.

După ce finaliştii şi-au susţinut prezentările în faţa juriului, au fost selectaţi cei 10 câştigători cu care vom merge mai departe.

Mulţumim încă o dată tuturor participanţilor şi le dorim succes în domeniul pe care l-au ales!

Lista celor 10 câştigători este următoarea:

Corduneanu Lucian - Sensix.io-keynote

Ştefan Letiţia - Nifty Learning

Toanchină Miruna - Fabrica de experimente

Marin Cosmin - eMedi

Chirilov Adrian – Appseed

Bârlădeanu Cristi -ThinkOut

Ivanov Bogdan – Genetx

Cealera Marius - Casa de Idei

Mugescu Adina - The Beer Institute

Ştefan Andrei – Gateway VR


Cu cei 10 antreprenori ne vom întâlni mai întâi în cadrul Galei Profit.ro din 20 noiembrie, iar apoi în perioada de mentorat. WeAccelerate este un program dezvoltat de WeLoveDigital şi susţinut de Telekom Romania. Antreprenorii câştigători vor participa la un program de consiliere de business, primind din partea Telekom Romania  finanţare, spaţiu de lucru, mentorat şi promovare.

Mai multe informaţii despre eveniment puteţi citi pe site-ul oficial WeAccelerate.ro şi pe paginile de Facebook WeAccelerate.ro şi WeLoveDigital.

Share:
Vezi regulament