WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

Lista celor 10 câştigători WeAccelerate

De la demararea proiectului WeAccelerate am primit 121 de proiecte dintre care am preselectat 25, pe care mentorii noştri le-au putut analiza în detaliu în cadrul întâlnirilor de la hubul WeLoveDigital. După ce finaliştii şi-au susţinut prezentările în faţa mentorilor iar noi am adunat notele şi am făcut media, iată cei 10 câştigători cu care vom merge înainte.

Citește mai mult »

Maratonul prezentărilor proiectelor semifinaliste în WeAccelerate a luat sfârşit – au început deliberările!

Programul WeAccelerate se află pe ultima sută de metri, iar după anunţarea celor 25 de proiecte semifinaliste, ieri a avut loc o altă etapă importantă. Candidaţii selectaţi şi-au susţinut proiectele în faţa mentorilor noştri în cadrul unui “maraton” desfăşurat la hub-ul WeLoveDigital.

Citește mai mult »

A început etapa III WeAccelerate – impresiile mentorilor înainte de întâlnirea cu antreprenorii preselectaţi

Am intrat oficial în cea de-a III-a etapă a WeAccelerate, cea a selecţiei finale. Timp de 10 zile, mentorii noştri vor sta faţă în faţă cu cei 25 de antreprenori ai proiectelor preselecţionate şi vor decide care merită să se numere printre cele 10 câştigătoare.

Citește mai mult »
Vezi regulament