WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

Cei 10 antreprenori câştigători şi proiectul WeAccelerate – prezentaţi în cadrul Galei Poveşti cu Profit… made în România

Cea de-a III-a ediţie a Galei Profit.ro, “Poveşti cu Profit… made în România”, a avut loc pe 20 noiembrie în Bucureşti, la Hotel Marriott. Lansat în septembrie 2015, Profit.ro s-a impus în jurnalismul online, publicând de-a lungul acestor ani materiale de interes, de la investigaţii şi analize până la ştiri exclusive sau informaţii contextualizate.

Citește mai mult »

Lista celor 10 câştigători WeAccelerate

De la demararea proiectului WeAccelerate am primit 121 de proiecte dintre care am preselectat 25, pe care mentorii noştri le-au putut analiza în detaliu în cadrul întâlnirilor de la hubul WeLoveDigital. După ce finaliştii şi-au susţinut prezentările în faţa mentorilor iar noi am adunat notele şi am făcut media, iată cei 10 câştigători cu care vom merge înainte.

Citește mai mult »

Maratonul prezentărilor proiectelor semifinaliste în WeAccelerate a luat sfârşit – au început deliberările!

Programul WeAccelerate se află pe ultima sută de metri, iar după anunţarea celor 25 de proiecte semifinaliste, ieri a avut loc o altă etapă importantă. Candidaţii selectaţi şi-au susţinut proiectele în faţa mentorilor noştri în cadrul unui “maraton” desfăşurat la hub-ul WeLoveDigital.

Citește mai mult »
Vezi regulament