WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

Programul WeAccelerate a intrat în faza de incubare

WeAccelerate, programul susţinut de Telekom România şi dezvoltat de WeLoveDigital, a intrat în faza de incubare. Ultima etapă a proiectului se va derula în perioada 4 februarie-2 august 2019, timp în care toate cele 10 start-up-uri câştigătoare vor beneficia de finanţare, spaţiu de lucru, mentorat şi promovare.

Citește mai mult »

Cei 10 antreprenori câştigători şi proiectul WeAccelerate – prezentaţi în cadrul Galei Poveşti cu Profit… made în România

Cea de-a III-a ediţie a Galei Profit.ro, “Poveşti cu Profit… made în România”, a avut loc pe 20 noiembrie în Bucureşti, la Hotel Marriott. Lansat în septembrie 2015, Profit.ro s-a impus în jurnalismul online, publicând de-a lungul acestor ani materiale de interes, de la investigaţii şi analize până la ştiri exclusive sau informaţii contextualizate.

Citește mai mult »

Lista celor 10 câştigători WeAccelerate

De la demararea proiectului WeAccelerate am primit 121 de proiecte dintre care am preselectat 25, pe care mentorii noştri le-au putut analiza în detaliu în cadrul întâlnirilor de la hubul WeLoveDigital. După ce finaliştii şi-au susţinut prezentările în faţa mentorilor iar noi am adunat notele şi am făcut media, iată cei 10 câştigători cu care vom merge înainte.

Citește mai mult »
Vezi regulament