WeAccelerate

Telekom sărbătorește primii 100.000 antreprenori eliberați cu portofoliul Freedom, investind 100.000 Euro în accelerarea a 10 start-up-uri românești

Programul WeAccelerate a intrat în faza de incubare

Programul WeAccelerate a intrat în faza de incubare

WeAccelerate, programul susţinut de Telekom România şi dezvoltat de WeLoveDigital, a intrat în faza de incubare. Ultima etapă a proiectului se va derula în perioada 4 februarie-2 august 2019, timp în care toate cele 10 start-up-uri câştigătoare vor beneficia de finanţare, spaţiu de lucru, mentorat şi promovare.
 
Programul în cadrul căruia Telekom România investeşte 100.000 de euro pentru accelerearea a 10 start-up-uri romaneşti şi-a desemnat deja câştigătorii la finalul anului trecut.  

Din cele 121 de proiecte înscrise au rămas 10, fiecare din domenii de activitate diferite: Sensix.io (soluţie de măsurare a parametrilor ambientali),Fabrica de experimente (comerţ online), Emedi (comerţ online e-learning), Appseed (software), Thinkout (software), Genetx (life science), Casa de idei (internet & e-commerce), The Beer Institute (retail), Gateway VR (realitate virtuală), Staţia de joacă (Design producţie Mobilier Copii).

În lunile care urmează, antreprenorii vor beneficia de finanţare, spaţiu de lucru pentru două persoane la WeLoveDigital, un hub special dedicat antreprenorilor de proiecte online, acolo unde se vor desfăşura şi sesiunile de mentorat.

Consultanţa oferită va consta în şedinţe şi întâlniri cu mentorii din program, în cadrul cărora vor fi identificate obiectivele, provocările şi strategiile de business potrivite.

Start-up-urile vor fi vizibile şi prin intermediul unor campanii de promovare în mediul online, adaptate nevoilor specifice fiecărui business. Pachetul de promovare oferit va putea fi consumat până pe 31 decembrie 2019.

WeAccelerate este un program dezvoltat de WeLoveDigital şi lansat de Telekom România pentru a marca pragul comercial de 100.000 de clienţi pentru abonamentele Freedom, atins în mai 2018, la şase luni de la lansarea ofertei pentru antreprenori. WeAccelerate este prima iniţiativă dintr-o serie de astfel de proiecte derulate de Telekom, menite să sărbătorească fiecare 100.000 de antreprenori “eliberaţi” cu portofoliul Freedom.

Urmăreşte site-ul WeAccelerate şi pagina de Facebook dedicată acestui program pentru a fi la curent cu noutăţile şi modul în care se desfăşoară faza de incubare.

 

Share:
Vezi regulament